Recepti za jela koja su se spremala po kasarnama vojske SFRJ od Vardara do Triglava privlače sve više pažnje i dan danas.
Stariji pripadnici jačeg pola, koji su bili pripadnici nekadašnje Jugoslovenske narodne armije (JNA), sa osmehom će se prisetiti gastronomskih termina iz vojničkih kantina. Šta je drnč? Otkrijte tajne sastojke Ka-ka-ema (KKM), šta je manjerka a ko je dežurni u džu-boksu?
Za pasulj ima više recepata, ali samo je jedan za Blitvu na dalmatinski način:
Stariji pripadnici jačeg pola, koji su bili pripadnici nekadašnje Jugoslovenske narodne armije (JNA), sa osmehom će se prisetiti gastronomskih termina iz vojničkih kantina. Šta je drnč? Otkrijte tajne sastojke Ka-ka-ema (KKM), šta je manjerka a ko je dežurni u džu-boksu?
Za pasulj ima više recepata, ali samo je jedan za Blitvu na dalmatinski način:
Нема коментара:
Постави коментар
Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.