PropellerAds

уторак, 3. јул 2018.

TITOVO PROKLETSTVO: Tragičan kraj ustaše koji je skinuo ploču s natpisom Trg maršala Tita

MALI HITLER IZ ZAGREBAČKOG SOKAKA JE SKONČAO ISTO ONAKO KAKO JE I ŽIVEO - MIZERNO I KUKAVIČKI!
Neven Brajković (55), zvani Brko, antijugoslovenski element, ustaša i bivši robijaš, poznat po tome što je sredinom kolovoza prošle godine skinuo uličnu ploču s natpisom Trg maršala Tita, u subotu, 16. lipnja, iznenada je skončao svoj mizerni život u obiteljskom kafiću Why not, u Frankopanskoj ulici, u samom centru Zagreba.
- Brko je posljednjih godinu dana često bio depresivan i nervozan. Od tog skidanja Titove ploče sve mu je krenulo na gore. Puno ljudi prestalo je dolaziti u kafić, znam neke s Muzičke akademije. Koliko znam, njegova supruga Sanda jako se željela vratiti u Njemačku, gdje su do prije 15-ak godina živjeli, pa se Brko zbog čitave situacije prije nekoliko mjeseci s njom dogovorio kako će do rujna završiti sve poslove ovdje i krenuti “gore”. No, nije izdržao pritiske koji su ga tištili i digao je ruku na sebe. Skončao je u kafiću. - govori blizak poznanik pokojnoga, koji gotovo svakodnevno dolazi na kavu u obiteljski kafić Brajkovićevih.
- U subotu rano ujutro, u kafiću su bili samo Neven i čistačica. Zamolio ju je da mu u WC donese ljestve. Kada mu ih je donijela, pitala ga je treba li mu što s placa, a on je rekao kako mu ne treba ništa i da je slobodna, kako može ići i da se ne mora vraćati. Onda je iznutra zaključao kafić. Ona je bila posljednja osoba koja ga je vidjela živa.

1 коментар:

  1. MALI HITLER IZ ZAGREBAČKOG SOKAKA JE SKONČAO ISTO ONAKO KAKO JE I ŽIVEO - MIZERNO I KUKAVIČKI!

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.