PropellerAds

недеља, 17. април 2016.

TAJNA ĐUZINOG GROBA: Konačno otkriveno gde je sahranjen slavni glumac!

SKORO GODINU DANA NIKO NIJE ZNAO GDE JE ĐUZA SAHRANJEN, SVE DOK NJEGOV VELIKI PRIJATELJ VLASTA VELISAVLJEVIĆ NIJE OTKRIO




Nakon što je slavni glumac Đuza Stojiljković preminuo 17. juna 2015.  godine, on je u tajnosti kremiran, a sve do sada se nije tačno znalo gde se nalazi urna sa njegovim pepelom. Umesto u Aleji velikana, urna se, u skladu sa željom Đuzine druge supruge Dušanke, nalazi na zabačenom delu Novog groblja u Beogradu…

Dušanka Stojiljković je odlučila da Đuzinu urnu položi u grobnicu sa ostacima svojih roditelja Živka i Vere Vranjanac. A lokacija na kojoj se nalaze posmrtni ostaci čuvenog Rođe, verovatno bi i danas bila tajna, da glumčev veliki prijatelj Vlasta Velisavljević, nije slučajno saznao gde je sahranjen Stojiljković.



– Niko nije znao gde je sahranjen, ali saznalo se. Jedan električar iz Ateljea pratio je Dušanku kad mu je davala 40 dana. Sedeo je pred njenom kućom i čekao da ona krene na groblje. Sad znamo gde je i mogu da odem da mu upalim sveću – izjavio je Vlasta koji dodaje da nije bio pozvan ni na Đuzinu kremaciju ni na polaganje urne.
– Obilazio sam ga. Dušanka je svima zabranila da ga posećuju, ali meni nije mogla. Rekao sam onom upravniku: 

“Nemojte da se šalite, ko meni može da zabrani da vidim Đuzu”. Kaže on da su se tako sporazumeli sa familijom – objasnio je Velisavljević.

2 коментара:

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.