PropellerAds

четвртак, 14. април 2016.

VOJA BRAJOVIĆ: RIJALITI PROGRAMI SU NAMENSKI OTROVI ZA ZATUPLJIVANJE NARODA

– To su sve ciljano puštani otrovi kako bi se što više zatupljivao narod i skretao od mogućnosti da razmišlja o budućnosti, o svojoj sudbini, o tome gdje ide celo društvo. 



Za taj otrov vrlo je teško naći protuotrov. Današnja vlast veoma se plaši kulture, jer su umjetnici slobodoumni i mogu da kažu nešto bez naročite svijesti o tome što će da ugrozi njihovu poziciju. Danas se od poluretardiranih ljudi prave zvijezde. Rijalitiji zamjenjuju ono što je nekad bila estrada i tako potcjenjuju sve. Cjelokupna scenska i vizuelna umjetnost zamjenjuju se nečim što je katosrofalni doprinos civilizacijskom napretku.



Dragan Nikolić, Vojin veliki prijatelj
– Mnogi mediji su željni senzacionalizma i tuđe nesreće pa su mi tako tokom prošle godine zbog lažnih vijesti tri puta javljali da je Dragan preminuo. Sada, kada ga nema, ne vjerujem da ga nema. Zapravo, sada sam svjestan koliko ga, ustvari, ima, jer se vidi koliko je on bio značajna ličnost u ovom društvu i u cijelom regionu. Činjenica je da sigurno ne bi bio tako žaljen da u njemu nije postojao taj plemeniti duh. Svako ko je poznavao Dragana, može biti ponosan.

3 коментара:

  1. Dragan je zaista bio plemenit covek. Zasto Lolu Novakovic niko ne spominje? Da li je nesto zgresila?

    ОдговориИзбриши
  2. Pridruzujem se komentaru istim pitanjem. Hvala.

    ОдговориИзбриши
  3. БИЛА ЈЕ НОРМАЛНА ЖЕНА И УМЕТНИЦА ШТО ЈЕ ОВИМ "МОДЕРНИМ" ГРАЂАНИМА "НЕНОРМАЛНО". НА ЖАЛОСТ!

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.