PropellerAds

четвртак, 2. новембар 2017.

KRISTOFER LI: Tito je bio veliki čovek i svetski lider!

– Kad sam ga upoznao bio je jako mršav, ali vrlo snažan. Ujedinio je sve - Slovence, Srbe, Hrvate, Bosance, Crnogorce, sve protiv Nemaca. Bio je hrabar, jak čovjek i veliki vođa! Na njemu se vidjelo da zna što želi.  

Malo je poznato da je Kristofer Li , glumac koji je glumio grofa Drakulu u velikom i popularnom filmskom klasiku iz 1965. godine, kao i čarobnjaka Sarumana u “Gospodaru prstenova”, za vrijeme Drugog svjetskog rata bio pripadnik britanske tajne službe i Titov ratni drug.
– Kad sam ga upoznao bio je jako mršav ali vrlo snažan. Ujedinio je sve, Slovence, Srbe, Hrvate, Bosance, Crnogorce, sve protiv Nemaca. Bio je hrabar i jak čovjek, kao i ljudi oko njega. Na njemu se vidjelo da zna što želi. Bio je velik čovjek i vođa. Bio je komunista,  što je protivno mojim uvjerenjima, ali poštujem ga, uspio je da oslobodi i ujedini državu, a to je velika stvar – rekao je svojevremeno slavni holivudski glumac.

1 коментар:

  1. – Kad sam ga upoznao bio je jako mršav, ali vrlo snažan. Ujedinio je sve - Slovence, Srbe, Hrvate, Bosance, Crnogorce, sve protiv Nemaca. Bio je hrabar, jak čovjek i veliki vođa! Na njemu se vidjelo da zna što želi.

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.