PropellerAds

недеља, 20. март 2016.

DEŽULOVIĆ: U EX YU REPUBLIKAMA ORGANIZIRAN JE SAMO KRIMINAL

Kolumnist i nekadašnji urednik Feral Tribunea, Boris Dežulović, rekao je da je kriminal jedino što je organizirano u državama nastalim raspadom Jugoslavije.



"Država je itekako dobro organizirana, jer je kriminal udruženi zločinački poduhvat države i kriminalaca", rekao je Dežulović.
On smatra da je tjednik Feral "incident" i proizvod slučajnosti.
"I danas postoji potreba za tjednikom kao što je bio Feral, ali ne postoje pretpostavke, baš kao što ni onda nisu postojale", rekao je Dežulović i dodao da on i njegovi kolege svakako neće ponovo pokretati taj list, već nešto slično trebaju pokrenuti mladi ljudi.
Hrvatski novinar i još jedan od urednika Ferala, Predrag Lucić, smatra da se novinarstvo na prostoru bivše Jugoslavije sve teže može nazvati profesijom.
"Novinarstvo je strast, ono ne može biti samo posao", rekao je Lucić na promociji knjige "Smijeh slobode - uvod u u Feral Tribune" u klubu Fabrika u Novom Sadu.

1 коментар:

  1. Kolumnist i nekadašnji urednik Feral Tribunea, Boris Dežulović, rekao je da je kriminal jedino što je organizirano u državama nastalim raspadom Jugoslavije.

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.