PropellerAds

петак, 17. јун 2016.

BUGARI ODBILI NATO: Nećemo rat u Crnom moru

Bravo za bugarskog premijera! Dosta je bilo hladnog rata, zveckanja oružjem i amero-fašističke dominacije! Ljudima treba omogućiti da napreduju i žive u miru !




Premijer Bugarske Bojko Borisov izjavio je danas da njegova zemlja ne planira da se pridruži predloženom planu za jačanje prisustva NATO snaga u Crnom moru, jer ne želi rat u regionu


Premijer Bugarske Bojko Borisov izjavio je danas da njegova zemlja ne planira da se pridruži predloženom planu za jačanje prisustva NATO snaga u Crnom moru, jer ne želi rat u regionu.

Prethodno je ministar odbrane Ukrajine Stepan Poltorak rekao da je Kijev spreman da se pridruži zajedničkoj crnomorskoj grupaciji Rumunije, Bugarske i Turske, ako ona bude bila stvorena.

Uvek sam govorio da u Crnom moru želim da vidim ribarske brodove, jahte i kruzere sa turistima, a ne vojna dejstava. Nije mi potreban rat u Crnom moru, rekao je Borisov, prenosi Sputnik.

Očekuje se da će pitanje jačanja prisustva NATO snaga u Crnom moru ponovo biti razmatrano u julu na samitu Alijanse u Varšavi. 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.