PropellerAds

недеља, 15. новембар 2015.

Zašto mediji odlučuju koju zastavu staviti na Facebook profil i čije žrtve žaliti, a čije ne?

FEJSBUK SKANDAL: MAKNITE SA SVOJIH PROFILA ZASTAVU ONIH KOJI PROMOVIŠU DRŽAVNI TERORIZAM PREMA NARODIMA SVETA, JER TAKO PODRŽAVATE TO ISTO ZLO!

Činjenica je da vas mediji manipuliraju i govore vam koga da žalite, a koga ne. Mediji odlučuju koju će vam informaciju pustiti i na koji ju način prezentirati. Mediji odlučuju čiji život vrijedi više i čija je smrt vrijedna žaljenja i molitve, a čija nije. 


Vidimо da svi stavljaju francuske zastave na svoje Facebook profile, pa pitamо iskreno: Zašto nikad niste stavili zastavu Palestine, Sirije, Iraka, Afganistana, Libije, Jugoslavije ? 
Neki će sad reći: Pa normalno je da više žalimo Francuze jer su nam oni bliži, mi smo Europljani. Činjenica je da vas mediji manipuliraju i govore vam koga da žalite, a koga ne. Mediji odlučuju koju će vam informaciju pustiti i na koji ju način prezentirati. Mediji odlučuju čiji život vrijedi više i čija je smrt vrijedna žaljenja i molitve, a čija nije. 



Dan prije napada na Pariz je izvršen teroristički napad u Beirutu, ali medijima to nije zanimljivo. Kad se ubijaju ljudi u zemljama koje nisu clanice NATO pakta, onda je to borba za demokraciju, slobodu, oni su samo kolateralna šteta. Neki dan je srušen u terorističkom napadu i ruski putnički avion, pa nitko od vas nije stavio rusku zastavu na profil. Zapitajte se malo dal’ ste francusku zastavu na svom profilu stavili vi ili su ju stavili mediji?
Većina vas koji ste stavili francusku zastavu na profil je glasala za EU i proeuropske stranke koje su sudjelovale u agresiji na sve gore navedene zemlje i protjerivanju njihovog stanovništva, zbog kojih imamo izbjegličku krizu u cijeloj Europi i val radikalnog terorizma. 
Neki od vas upće nisu glasali jer vam je svejedno kakvi će psihopati doći na vlast. Voleli bi da ste stavili francusku zastavu na fejs jer ste osjetili potrebu reagirati na nasilje i nepravdu, a ne zato što su mediji rekli da je to trenutačno cool. U tom bi slučaju vaši profili bili puni iračkih, libijskih, sirijskih, afganistanskih, jugoslovenskih i drugih zastava, jer bi svaki put reagirali na nepravdu, a ne samo onda kad vam mediji to sugeriraju. 



Ako želite prosvjedovati protiv terorizma i dati podršku stradalim žrtvama u Parizu, onda odite prosvjedovati ispred američkog i izraelskog veleposlanstva i zahtjevajte od vase vlade napuštanje Europske unije i Nato saveza.
Terorizam nema religiju. Iza svakog terorizma stoje političari i bankari koji onda na kraju ljude okreću jedne protiv drugih i putem medija ih tjeraju da se ubijaju za njihove interese.



Evo par jezivih informacija o Francuskoj:

Francuska je u Alžiru 60tih godina prošlog stoljeća naselila oko milijun svojih građana. Prilikom osamostaljenja Alžira, u ratu koji je bjesnio, a počeo 1954. godine, Francuzi su ubili oko 200 000 alžirskih vojnika i oko 900 000 civila (muslimana). Rat završio 1962, Alžir se osamostalio. U tom ratu proslavila se poznata francuska „Legija stranaca“. Alžir je doživio još jedan rat, 11-ogodišnji, koji je trajao do 2002 godine.
Francuska u Libiji
– 2011. godine Libija dobiva priznanje od UN-a zbog poštivanja ljudskih prava, no iste te godine SAD i Francuska ulaze u rat kojim svrgavaju Gadafija. Treba li napomenuti da u tom trenutku Libija nikome ne duguje niti jednog jedinog dolara te je istovremeno među 10 najbogatijih država po nafti i plinu. Francuska je za uzvrat dobila 35% proizvodnje libijske nafte.
Francuska u Sirjii
– Od samog početka, najaktivnija država u svrgavanju sirijskog predsjedinka Bašar Al-Asada je upravo Francuska. Čak su se svojevremeno SAD suprostavljale smjeni istoga da bi se kasnije i same priključile Francuskoj. Povod za rat nije bogatstvo Sirije u nafti i plinu koliko potreba za transport nafte iz Katara i Saudijske Arabije kroz istu.
Francuska u Iraku
– Ne treba govoriti da su od početka čvrsti saveznici SAD-a u svim akcijama, pa i u onim poslijeratnim kad se dijeli naftni plijen. Razlog napada na Irak za naivne mase je bio njihovo posjedovanje nuklearnog oružja, a na kraju je i sam vojni vrh SAD-a priznao da je to bila laž i da nikakva nuklearna prijetnja u Iraku nije postojala. Francuska koja se sad kao zgraža i kreće u borbu protiv terorizma je cijelo vrijeme podupirala terorizam i aktivno sudjelovala u terorizmu.
Dokle god guramo glavu u pijesak i pravimo se slijepi nad svim zločinima koje u ime demokracije čine Francuzi, Amerikanci, Izraelci, Britanci itd., ne možemo kao društvo napredovati. Da bi spriječili terorizam, moramo ga sasjeći u korijenu, a uzork problema nije u muslimanima i izbjeglicama, nego u bankarima i njihovim političkim lutkama koje stvaraju i financiraju terorizam po cijelome svijetu. Uzrok problema je i u nama koji svjesno podržavamo takav sustav, glasajući za takve ljude, a onda se čudimo kad nam se to sve vrati u glavu kao boomerang.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.