PropellerAds

четвртак, 18. фебруар 2016.

AL-DAM: NATO BANDITI VLADAJU LIBIJOM, ZEMLJA U RUŠEVINAMA!

Zverski NATO napad doveo je Libiju u “vazalni ponižavajući položaj”, a nekada bogata i bezbedna zemlja, pretvorena je u ruševine, izjavio je rođak mučki ubijenog libijskog vođe Moamera el Gadafija, Ahmed Gadaf Al-Dam, u ekskluzivnom intervjuu za “Raša tudej” na arapskom jeziku.






- Gadafi nije imao moć jer je moć pripadala narodu, uključujući narodne kongrese i komitete. Libija je bila jedna od vodećih država u Africi i imala je čvrstu međunarodnu reputaciju. Posle "puča" zemlja je postala vazal i ponižena. Budućnost se sada diktira iz inostranstva - izjavio je rođak ubijenog libijskog vođe Ahmed Gadaf Al-Dam.



Zapad je upotrebio ratne brodove i rakete da zaštiti bandite koji sada vladaju tom zemljom, rekao je Al Dam.




Nakon svrgavanja Gadafija, nekada bogata i bezbedna Libija, pretvorena je u ruševine, a mnogi Libijci bili su primorani da napuste svoje domove, kazao je Gadafijev rođak.
– Libija je bila jedna od vodećih država u Africi i imala je čvrstu međunarodnu reputaciju. Posle "puča" zemlja je postala vazal i ponižena. Budućnost se sada diktira iz inostranstva. Prošli smo kroz bol, suze, brojne smrti i moralne gubitke. I sada, pet godina kasnije, svedoci smo rezultata "revolucije" potpomognute NATO-om – poručio je Al-Dam.
Jedini cilj NATO intervencije je bilo ubistvo Muamera el-Gadafija, naveo je Al-Dam.
U isto vreme, Gadafi nije imao moć jer je moć pripadala narodu, uključujući narodne kongrese i komitete, istakao je bivši general.
– Nije bilo diktatora ni tiranina u Libiji. Ljudi su mogli da promene sve što im se nije dopadalo. Imali su novac i oružje – ukazao je Al-Dam.
Libija se sada pretvorila u “sedište reketiranja i globalne mafije”, naglasio je on.
– Teroristi su dolazili u Libiju avionom, uz podršku Zapada. Zapadni ratni brodovi i rakete štitili su te teroriste koji su došli u Libiju 2011. pretvarajući se da su pravi muslimani – dodao je Al-Dam.

1 коментар:

  1. ZVERSKI NATO NAPAD DOVEO JE LIBIJU U “VAZALNI PONIŽAVAJUĆI POLOŽAJ”, A NEKADA BOGATA I BEZBEDNA ZEMLJA, PRETVORENA JE U RUŠEVINE, IZJAVIO JE ROĐAK MUČKI UBIJENOG LIBIJSKOG VOĐE MOAMERA EL GADAFIJA, AHMED GADAF AL-DAM,

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.