PropellerAds

недеља, 21. фебруар 2016.

SKANDAL: EU FINANSIRA FAŠIZAM,A HRVATSKA SNIMA FILM O ZLOČINCU GOTOVINI!

SERIJA SKANDALA U ENDEHAZIJI PRODUŽAVA - EU KONAČNO POKAZALA SVOJE PRAVO FAŠISTIČKO LICE, A HRVATSKA SNIMA FILM O USTAŠKOM ZLOČINCU GOTOVINI !


Reditelj Antun Vrdoljak snima film 'General' o ratnom zločincu Anti Gotovini, koji će biti prikazan kao heroj! Glavnu ulogu tumači glumac Goran Višnjić, a ceo projekat ima podršku filmskih fondova Evropske unije?!


Zloglasni ustaša Ante Gotovina, ratni zločinac koji je lično odgovoran za progon više od 200.000 Srba i ubistva više hiljada nevinih ljudi u "Oluji", biće na filmskom platnu prikazan kao heroj! I to uz finansijsku podršku Evropske unije!
Da, dobro ste pročitali! Hrvati uveliko snimaju film "General", u kome će Gotovinu tumačiti glumac lijepe njihove Goran Višnjić.
U ovom filmu, koji režira Antun Vrdoljak, ratni zločinac biće prikazan kao pozitivni junak, akcioni heroj poput Ramba, dok su Srbi zli agresori, koljači i masovni silovatelji!


Sporni film baziran je na knjizi Nenada Ivankovića "Ratnik, pustolov i general", a ceo projekat, budući da je Hrvatska članica EU, imaće finansijsku podršku evropskih filmskih fondova?! Evropski zvaničnici su tako, dakle, još jednom prećutno prešli preko slavljenja najstrašnijih zločina nad drugim narodima i tako podržali ustaško divljanje i veličanje zločinaca!
Da Hrvati spremaju brutalno romantizovanu filmsku priču o Gotovini, potvrdio i sam reditelj Antun Vrdoljak. Prema njegovim rečima, film počinje prvim Gotovininim sećanjima iz detinjstva, a završava se "Olujom" i Hagom.
- Branitelji su nam darovali slobodu, a sami su završili u invalidskim kolicima, na drugom svetu ili na robiji. S obzirom na to da je reč o životu ratnika, što Gotovina jeste, filmske akcije neće nedostajati - izjavio je Vrdoljak najavljujući svoj ustaški filmski pamflet!
U Misiji EU u Srbiji juče su rekli da je "Brisel prava adresa" za naše pitanje o podršci ovakvom filmu (?!). Ipak, nikakav odgovor nismo dobili ni iz centrale EU.
Na drugoj strani, bivši oficir JNA Veselin Šljivančanin kaže nije iznenađen ovom hrvatskom odlukom.
- Gotovina je za Hrvate heroj. Koliko to daleko ide, najbolje pokazuje informacija koju sam čuo u Hagu da postoji predlog da Gotovina bude proglašen za sveca?! Dok Srbija zaboravlja heroje, Hrvatska ih proizvodi i diže u nebesa - ističe Šljivančanin.


2 коментара:

  1. Reditelj Antun Vrdoljak snima film 'General' o ratnom zločincu Anti Gotovini, koji će biti prikazan kao heroj! Glavnu ulogu tumači glumac Goran Višnjić, a ceo projekat ima podršku filmskih fondova Evropske unije?!

    ОдговориИзбриши
  2. HRVATSKOM I DALJE JAŠE NACICAM I FAŠIZAM ...A ONI KAO NE ZNAJU ŠTA SU IM SUNARODNICI RADILI SRBIMA PROTEKLOG I OVOG VEKA ....KAO ....

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.