PropellerAds

петак, 19. фебруар 2016.

ZAŠTO SE NA JUGOSLOVENSKIM PROSTORIMA PREKRAJA ISTORIJA I KO TO ČINI

Alternativna,netačna, lažna istorija je najmoćnije strateško oružje dominacije SAD i NATO-a sprovedena preko njihovih regionalnih vazala




Svaka zemlja čiji su establišment i narod ili barem deo njih, uspeli da ubede da su "posebni", "jedinstveni" ili da imaju "istorijskog neprijatelja" među svojima, završila je kao smrdljiva, masna fleka u udžbeniku istorije.
slovenija, hrvatska, srbija, bosna i hercegovina, makedonija, crna gora, ukrajina, moldavija, libija, irak (pismen sam, namerno ih pišem malim slovom jer to zaslužuju kao članice EU, NATO, kao kolonije)...Poslednja vežba se održava u Sirijskoj Aparskoj Republici. Izgleda da Armagedon nije u Megidu nego u Alepu.
Četnici, ustaše, balisti, vmrovci, banderovci, islamisti, nacionalni heroji, slave, imendani, istorijske "istine" - začini u gorkoj čorbi koju SAD servira na jugoslovenskim prostorima, sa ciljem raspirivanje međetničkih tenzija, mržnje i netrpeljivosti. Stara narodna ' ZAVADI, PA VLADAJ!
Shvatite - da bi nacija nastala od verskih fanatika i lučkih kurvi, koja se izgradila na genocidu, zločinu, besomučnoj otimačini i kolonijalizmu (SAD) bila dominantna i hegemon, ona mora uništiti svaku istorijsku istinu koja se temelji na bilo kakvom humanizmu, odbrani, zaštiti, autohtonoj kulturi. 
Izdaja je u svim zemljama ista - to je saradnja sa "modernim", "politički korektnim" "slobodama" koje propagira zapadni svet. Imajte svoju istoriju, svoju kulturu, svoju ekonomsku i političku nezavisnost i sarađujte sa Amerikancima, ravnopravno. Imaćete svoju slobodu i perspektivu. U protivnom ili ćete vi morati da ubijete njih ili će oni ubiti vas.

3 коментара:

  1. Alternativna,netačna, lažna istorija je najmoćnije strateško oružje dominacije SAD i NATO-a sprovedena preko njihovih regionalnih vazala

    ОдговориИзбриши
  2. to su pravi lopovi na tlu bivše naše Juge...

    ОдговориИзбриши
  3. Agdje vam je Milorad Dodik najveci Srbin i najveci lopov i neprijatelj sopstvenog naroda.

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.