PropellerAds

четвртак, 11. фебруар 2016.

RUDAN: Idu mi na ku*ac Ameri, Nemci, Britanci, Hrvati i svi ostali koji ubijaju tuđu decu!

Jugoslavija. Afganistan. Irak. Libija…


Zanimljiva mi je ova frka oko Ukrajine i Sirije. Prvi put u posljednjih dvadesetak godina vidim kako se Ameri meškolje. Kad napišem “Ameri” mislim na američke trgovce oružjem koji zarađuju paleći sve iz čega bi mogli izvući lovu, naftu, moć. Njihovo širenje demokracije sada je već predvidivo.
U svakoj zemlji na koju bace oko treba naoružati “goloruke pobunjenike” koji se “goloruki” bore protiv mrskog diktatora. Zatim treba svijetu preko medija objaviti tko je diktator. On je uvijek divlja zvijer koja ima jednu ženu ali i trideset ljubavnica. Malu djecu jede za desert. Na Sienenu ili nekom drugom Enu možemo vidjeti košćice jadne djece koje je monstrum ispljunuo iz svoje labrnje.
To nikad nije sve. Predstavnici “ugroženog naroda”, u pravilu uplakane žene, na nepoznatom jeziku, uvijek ima prijevod, urlaju u NATO mikrofone što im sve diktator radi. U pozadini tisuće siročića pokušava pobjeći iz diktature koja će se uskoro pretvoriti u demokratski prah i pepeo. Jugoslavija. Afganistan. Irak. Libija…
U Siriji je išlo malo teže. Čudno. Ako je itko zlotvor onda je to Asad. Provjereni „ljudožder i mučitelj“. Hrvate je situacija u Siriji toliko pogodila da su tamo poslali oružje. Kad napišem “Hrvati” mislim na naše političare koji su za tisuću eura spremni pobiti tisuću djece tamo gdje im država NATO kaže. Mislite da je tisuću eura malo? U “našoj” zemlji guzice “naših” političara nisu skupa roba.
Ukrajina. Stari scenarij. “Goloruki pobunjenici” krenuli su smaknuti legalno izabranog predsjednika države, zahvaljujući našim portalima i ostalim medijima saznali smo da čovjek nije imao ukusa, njegova je rezidencija sva u zlatu, zlatna je i zahodska školjka. Takav interijer zaslužio je da ga Ameri preoblikuju.
Zato je američka pomoćnica nekog ministra krenula na glavnom ukrajinskom trgu dijeliti tople napitke “golorukim pobunjenicima” ne bi li kako skupili snage da predsjednika države objese o kuku i pošalju svijetu poruku što će se dogoditi diktatorima koji nemaju istančan ukus.
Gadafiju su napravili carski rez jer se prema ženama nije odnosio kao gospodin. Isplaženi jezik obješebog Saddama Husseina zlokovca koji također nije imao ukusa, volio je naplatiti naftu, na svojim ekranima gledamo godinama. Danas u Iraku vlada mir i dobro. Mir i dobro hara i u Afganistanu. I u Libiji. Dobro se osjeća i Kosovo. O ostalim suverenim državetinama koje su nastale nakon raspada Jugoslavije da se ne govori.
Ukrajina. Kako joj je malo trebalo da se demokratizira. Za dlaku. A onda se umiješao Putin. „Perverznjak“ koji voli mlade cure, ribolov, lov na tigrove i Ukrajinu i uništio im planove. Keri, američki državni tajnik, najveći borac za svjetsko ćudoređe iskočio je iz kože i zaurlao: “NATO-ov teritorij je nepovrediv.” NATO-ov teritorij? Što je NATO-ov teritorij? To je svaki teritorij koga “goloruki pobunjenici” moraju oslobodili od predsjednika, milijuna ljudi, nafte i ostalog što raste pod zemljom i nad zemljom. Ukrajina je najnoviji NATO-ov teritorij.
Putin ne da. On misli da je Ukrajina njegov teritorij. Ameri su zato luđaku uvalili sankcije a trenutno apeliraju da se u “zemljama NATO-a ne smije smanjiti obrambeni proračun.” Prevedeno na hrvatski, hrvatske majke više neće dobivati porodiljnu naknadu jer svaku hrvatsku kunu treba uložiti u ubijanje ukrajinske djece. Možemo mi Hrvati Putinu i sankcije uvaliti. Oteti mu sve opatijske ruske vile i pretvoriti ih u bordele za američke i ostale NATO borce za demokraciju.
Ne volim rat ali mi je Amera pun kurac. I Nijemaca. I Britanaca. I Francuza. I Hrvata. Svih mi je pun kurac koji diljem svijeta ubijaju djecu da bi svojoj kupovali jahte. Ni Putin nije bolji? Nije, ali mene eto veseli što u ovoj priči oni “goloruki” nisu već na startu Ukrajinu demokratizirali do temelja.

2 коментара:

  1. Svaka ti je na mjestu, ali Putin je ipak malo bolji od ovih nazovi demokrata, što nam uništavaju život i planetu!

    ОдговориИзбриши
  2. Администратор блога је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.