PropellerAds

четвртак, 4. фебруар 2016.

NATOLINDA - PREDSEDNICA SVIH HRVATSKIH BITANGI I KRIMINALACA

Kolinda je pomilovala tajkuna i bjegunca Leona Sulića, koji je iz Croatia busa izvukao 15 milijuna kuna. Oslobođen od izvršenja neizdržanog dijela zatvorske kazne u trajanju godine i 10 mjeseci. Još nije poznato je li Suliću oproštena cijela kazna od 22 mjeseca zatvora, ili pak dio kazne od pet godina zatvora koju je dobio za malverzacije u Croatia busu. ”Slučajno” je dotični svojevremeno bio izdašni donator HDZ-a, ”ali to ne može biti razlog njegovog pomilovanja”.

Iz Croatia busa je prema pravomoćnoj presudi iz 2005. godine, Sulić izvukao nešto više od 15 milijuna kuna, za što je kažnjen s pet godina zatvora. Prvotno mu je bilo dosuđeno sedam, no kaznu mu je ublažio Vrhovni sud. Sulić nije mogao biti upućen na odsluženje kazne jer je ranije pobjegao iz Hrvatske, a u zemlju se vratio tek nakon odluke Vrhovnog suda dvije godine kasnije. Tvrdio je da je pobjegao jer je imao dva moždana udara i da zbog lošeg zdravlja ne bi podnio pritvor.
Pomilovala je Kolinda još neke osobe iz kriminalnog miljea, lopove, dilere, nasilnike, ali to nije ni čudno kad joj je takva ekipa sjedila u prvim redovima na inauguraciju. Svaka ptica svome jatu leti. Teško je bilo i očekivati da bi iz HDZ-a mogao doći netko pošten.
Zašto Kolinda ne pomiluje nekog od deložacije? Rekla je da će se boriti za dužnike u švicarskim francima, za blokirane, za ljude koje su država i banke dovele naprosjački štap. Ne zanima nju sirotinja, jer sirotinja ne donira novac. Od kriminala se lepo živi, to zna svaki HDZ-ovac.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.