PropellerAds

недеља, 14. фебруар 2016.

LJUBIŠA SAMARDŽIĆ EVOCIRA USPOMENE SA SNIMANJA KULTNOG "VALTERA" (FOTO)

Poznati Jugoslovenski glumac Ljubiša Samardžić doputovao je u Sarajevo gdje gdje je s ekipom kineske TV stanice Sandong, koja u glavnom gradu BiH počinje snimanje, obilazi lokacije na kojima je nekada sniman film “Valter brani Sarajevo”. 


Samardžić je pojasnio da nije riječ o snimanju remakea tog kultnog filma, jer smatra da bi to bilo besmisleno, već kineska TV stanica želi da oda omaž filmu koji je očarao njihovu zemlju. Istakao je da je riječ o TV stanici koju prati više od 150.000 gledalaca te su pokušali da okupe članove ekipe koja je snimala “Valtera”.


Međutim, glavni akter Bata Živojinović je duže vrijeme bolestan, režiser Hajrudin Šiba Krvavac već odavno nije živ, kao i  većina glumaca poput Slobodana Dimitrijevića Surog, Radeta Markovića, Faruka Begolija, Nede Spasojević, Pavla Vuisića, Dragomira Bojanića Gidre, Davora Antolića Joje i mnogih drugi. 


Naglasio je da će ekipa posjetiti i spomenik Vladimiru Periću Valteru, narodnom heroju koji je poslužio kao inspiracija za lik u filmu.



1 коментар:

  1. POZNATI JUGOSLOVENSKI GLUMAC LJUBIŠA SAMARDŽIĆ DOPUTOVAO JE U SARAJEVO GDJE GDJE JE S EKIPOM KINESKE TV STANICE SANDONG, KOJA U GLAVNOM GRADU BIH POČINJE SNIMANJE, OBILAZI LOKACIJE NA KOJIMA JE NEKADA SNIMAN FILM “VALTER BRANI SARAJEVO”.

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.