PropellerAds

четвртак, 4. фебруар 2016.

OBEZBEDIO PRAUNUKE: KAKO SE BAKIR IZETBEGOVIĆ OBOGATIO PLJAČKAJUĆI NAROD I ŠTA SVE IMA

PRIVATNI PAŠALUK U SRCU JUGOSLAVIJE !


Svi smo svedoci ogromnog nemerljivog bogatstva koje poseduje Bakir Izetbegović, a u to spada vila na Poljinama u vrednosti 6 miliona km, 2 stana u Istanbulu ukupne vrednosti milion km, u BBI centru Sarajevo je indirektni vlasnik preko posrednika – 10 miliona km. Takođe preko raznih ofšor kompanija vlasnik je i nekoliko firmi u BIH, a nikada nije prijavio svoju pravu vrednost imovine niti koliko novca ima u stranim bankama. Prema procenama Bakir godišnje u BIH opere oko 10 miliona svog vlastitog novca, a neki analitičari imaju zaključak da je njegova ukupna vrednost i sva imovina koju ima, te novci u stranim bankama ide u rasponu između milijardu i milijardu i 100 miliona km.
BAKIROVA SKROMNA VILA

Takođe dosta imovine je upisano i na ženu mu Sebiju, kako bi se umanjila Bakirova vrednost. 
SEBIJA U LUKSUZNOM MERCEDESU

Odakle Bakiru ovoliki novac, jer ga sigurno nije zaradio niti bi mogao za svoj životni vek. 
Novac je u toku rata skupljan po Arabiji i Evropskim zemljama za "pomoć" narodu Bosne iako taj novac nikada nije stigao do naroda Bosne. Naime u Bosnu su dolazili samo mali delovi prikupljenog novca i za 4 godine rata u BIH je za odbranu utrošeno oko 820 miliona DM, dok su za odbranu prikupljena sredstva u vrednosti 10 milijardi DM. Mnogi učesnici su svedočili tim događajima a kada su nekoliko godina posle rata progovorili o tome bili su uklonjeni ili ubijeni.
U to je debelo bila upetljana MOS (Muslimanska Obaveštajna služba) pod direktnom komandom Bakira Izetbegovića, a u njoj su bili najveći kriminalci i ubice tog vremena a i današnjeg. Ova služba i danas radi potajno za Bakirove privatne potrebe uklanjanja i likvidacije nepodobnih osoba i osoba koje su pretnja Bakirovom planu o stvaranju Pašaluka u BIH.
BBI CENTAR SARAJEVO
Prikupljeni novac je na razne načine nakon rata počeo da stiže u BIH a i danas stiže. Ono što je najveća ironija toga je da se taj novac ne koristi u obnovu privrede, pomoć žrtvama rata i slično nego se njime kupuju državna dobra i kompanije koje indirektno dolaze u vlasništvo Izetbegovića. Sve ono što se napravilo na Poljinama i što je famozni Al Šidi uložio u BIH je ustvari Bakirov novac ili novac sakupljen tokom rata. Isti taj Al Šidi je bio sirotinja do početka sukoba u BIH kada je upoznao majku Bakira Izetbegovića, a i samog Bakira te sa njim kovao planove o krađi i posleratnom ostvarenju cilja privatne države. 
Napomenućemo jednu bitnu činjenicu da Izetbegović indirektno poseduje i neke ofšor kompanije po raznim arapskim zemljama preko kojih daje kredite sopstvenoj državi a od svoje države uzima kamatu i tako zarađuje što je još jedan vid teške pljačke BH naroda.
Procene nekih stranih zvaničnika su da je Bakir Izetbegović najbogatiji čovek na Balkanu!

1 коментар:

  1. Kako vas nije sramota da napadate poštena političara (ako je ta kombinacija moguća). Sistem je razradjen, gajbice, tata predsednik i eto para koliko te volja. A šta on radi sa tim parama... kupuje. Pa pare su za to. Zapošljava gradjevinu, agencije za posredovanje u prodaji nekretnina, kupuje firme i zapošljava radnike (najverovatnije), kupuje kola pa i auto industrija cveta... čovek je filantrop a vi tako... sram da vas bude... :)

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.