PropellerAds

недеља, 20. децембар 2015.

NESVRSTANI KIM DŽONG: Ujedinićemo se sa Rusijom, zajednički neprijatelj nam je Amerika!

Kim Džong Un je napomenuo da Rusija i Koreja možda nemaju zajedničke poglede na svet, ali da imaju zajedničkog neprijatelja a to su "imperijalističke Sjedinjene Američke Države".

 Un je istakao između ostalog, da nema nameru da podrži SAD u borbi protiv islamista, ali da podrška Rusiji u tom smislu nije nemoguća, ali da i Moskva to mora na neki način da traži.

"Verujem da Rusija i naša zemlja mogu postignuti istorijski dogovor oko vojnog i ekonomskog saveza. Ne brine me mišljenje ostatka sveta, niko ih ništa ni ne pita", rekao je jedan od poslednjih lidera nesvrstanih Kim Džong Un.
Zabranjeno kopiranje!

Zabranjeno kopiranje!

2 коментара:

  1. Kim Džong Un Un je napomenuo da Rusija i Koreja možda nemaju zajedničke poglede na svet, ali da imaju zajedničkom neprijatelja a to su "imperijalističke Sjedinjene Američke Države.

    ОдговориИзбриши
  2. KOmunisticka inesvrstana KOreja danas nema iste poglede na svet kao RUsija - sto je to smesno! Najzad je RUsija postala zemlja u tranziciji koja ne terorise - e, da li je tako? Putin, medjutim, jeste komunisticki lider starog kova, pa nije. AKo se RUsija ne slaze sa KOrejom u pogledu pogleda na svet, ko se onda s kim slaze?!

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.