PropellerAds

субота, 19. децембар 2015.

PORUKA GRAĐANA POLITIČARIMA: Svi političari zajedno odje*ite!

VAŽI ZA SVE AKTUELNE POLITIČARE OD TRIGLAVA DO ĐEVĐELIJE !


Šetam često gradom, Beogradom. Gde god čuješ ljude, niko nema lepe reči za političare. Bez obzira kojoj stranci pripadali. Samo psovke i kuknjava. 
Niko ukoliko nije član stranke ne podržava svim srcem nijednu stranku. Tu su najviše oni ljudi koji imaju takođe neki interes jer od te neke stranke očekuju neki dobitak. Uglavnom svi kolektivno dobijemo ku*ac, a to isto važi i za onu jadnu i naivnu omladinu u strankama, koja radi sav prljav posao nadajući se da će jednog dana i oni postati neki faktor.

Svi vi političari zajedno predstavljate jedno veliko zlo. Zlo koje nije u stanju da stvori novac, već samo da krade i otima od naroda. Za to se vi borite! LAK KEŠ! Pustite Vi priče o Srbiji, bolje sutra i jadnoj deci. To su vam samo fraze, pa od Vašeg "boljeg sutra" dobijemo malo sutra.
Svi kolektivno možete da se sklonite sa političke scene, jer i dallje većina naroda neće ići na glasanje jer ne veruje nikom. Narod ne zanimaju Vaše afere i skandali, i medijska prepucavanja ko je više ukrao.


Da li vi zaista mislite da jednog demoralisanog, gaženog i banrkotiranog čoveka zanima koji se ministar kurvao i ko je gde sakrio milione? NE! Svi svaljujete krivicu jedni na druge,a zapravo krivi smo mi narod što vas sve zajedno trpimo.
Ne znaš ko je gori, dal vlast ili opozcija čiji članovi mnogi jedva mole Boga da im Vučić namigne i dovede u "krilo svoje". Svi kolektivno se pazite gneva naroda jer će vas kazniti. Ne govorim ja o nasilju i demonstracijama, sit je ovaj narod toga.

Izvor: slobodnimediji.comZabranjeno kopiranje!Zabranjeno kopiranje!
Zabranjeno kopiranje!
Zabranjeno kopiranje!

1 коментар:

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.