PropellerAds

петак, 15. јануар 2016.

LAZANSKI SKRESAO HRVATIMA: Da niste kupovali oružje da možda gađate Italiju ili Austriju?!

Novinar i vojni analitičar Miroslav Lazanski gostovao je na hrvatskoj televiziji i bez rukavica Hrvatima odgovorio na njihovu paranoju i naoružavanje. 
Da pogledamo video:


Učestvujući u emisiji "Otvoreno: Buka oko naoružavanja - samo medijska psihoza?", Lazanski je, između ostalog, rekao:
- U politici se nikad ne treba ravnati prema izjavama, nego po mogućnostima. Aferu su malo napumpali mediji, ali ako vi nabavite raketu koja leti 300 kilometara, protiv koga je to usmereno? Austrije - nije, Italije - nije... Mađarske? Pa, protiv koga je onda - pitao se Lazanski i dodao da je loša poruka za Balkan kada neko nabavlja takve rakete. 

POGLEDAJTE ŠTA JE LAZANSKI REKAO NA TEMU NAORUŽAVANJA U REGIONU:




U emisiji su, pored Lazanskog, učestvovali i Vlatko Cvrtila (dekan VERN-a), Igor Tabak (vojni analitičar portala Obris.org) i Nikola Brzica (odbor za obranu HDZ-a). Njihov domaćin bio je novinar  Mislav Togonal.

4 коментара:

  1. Gosp.Lazanski rekao sta ima ..realno i tacnoo...kuda idu ove i cemu naoruzanje suseda.....naoruzati se treba tolerancijom ekonom skom saradnjom ..bilo sta je bilo tesko jestee oprastati se mora ovj prostor balkana ispit za sve narode kiji zive na tim prostorima ..kako neshvatiti dosta --jee osveta necini zivot nego nezivot i produbljnje bede i jada i slabostii svih zemalja u okruzenjuu...

    ОдговориИзбриши
  2. Istina se zna! Samo je krivac prikriva a pošten! je ne zna jer ništa ne preduzima.

    ОдговориИзбриши
  3. Zalosno umjesto suradnje i dobrosusjedskih odnosa potencirat sukob i trazit saveznike u udaljenim zemljama s kojima nemamo nista zajednicko.

    ОдговориИзбриши
  4. Zalosno umjesto suradnje i dobrosusjedskih odnosa potencirat sukob i trazit saveznike u udaljenim zemljama s kojima nemamo nista zajednicko.

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.