PropellerAds

уторак, 26. јануар 2016.

PRAVO U GLAVU - Rusija stavila Hilari Klinton na spisak finansijera terorizma!

Rusija je objavila da je dodala bivšu sekretarku države SAD, Hilari Klinton, na listu mogućih sponzora terorizma pošto je Federalna bezbednosna služba (FSB) otkrila da je jedan od glavnih finansijera kampanje Klintonove slao na milione dolara terorističkim grupama na Bliskom istoku.

Hilari Klinton je na ovaj način postala najviši američki zvaničnik na toj listi.
Ono što je presudilo u ovoj odluci bio je privatni sastanak Klintonove sa pakistanskim biznismenom, Muhamedom Tahirom Džavedom, u njegovom domu u Bjumontu u Teksasu, kome je prisustvovalo i oko 250 drugih muslimana koji su prikupili 500.000 dolara za kampanju Klintonove.
Muhamed Tahir Džaved je već ranije bio osumnjičen za podržavanje terorizma otkad je stigao u SAD 1989. godine za vreme režima Bila Klintona. On je u poslednjih 25 godina prikupio veliko bogatstvo svojim lancem prodavnica u Teksasu, postavši jedan od najmoćnijih islamskih biznismena u SAD i Pakistanu.

Podaci do kojih je došla FSB ukazuju na to da je Muhamed Tahir Džaved do svog bogatstva zapravo došao preko angažmana u pakistanskoj obaveštajnoj službi ISI i preko meksičkih kartela droge uz podršku američkih vladinih zvaničnika.
Do otkrića Muhamedove šeme je došlo kada je prošlog leta izvršena racija u 11 njegovih prodavnica.
Policija je izdala 242 naloga za hapšenje i planirala je da uhapsi 17 osumnjičenih.
Svih 17 osumnjičenih je uhapšeno već narednog jutra, a istražitelji su konfiskovali svih 11 prodavnica koje vrede više od milion dolara.
Ova velika operacija hapšenja je usmerena na one koji su na prevaru slali stotine hiljada dolara u Jemen, najverovatnije kako bi finansirali terorističke aktivnosti Islamske države (ISIS).
Navodi se da je Hilari Klinton, podržavajući Muhameda Tahira Džaveda dok je bila sekretarka države, pomogla da se Teksas preplavi islamskim izbeglicama koje su bile saučesnici u Muhamedovoj šemi.
Biće zanimljivo videti kako će američki narod reagovati na činjenicu da je Hilari Klinton dobila 500.000 dolara od muslimana osumnjičenog za podržavanje islamskog terorizma i to pred predsedničke izbore.

1 коментар:

  1. Rusija je objavila da je dodala bivšu sekretarku države SAD, Hilari Klinton, na listu mogućih sponzora terorizma pošto je Federalna bezbednosna služba (FSB) otkrila da je jedan od glavnih finansijera kampanje Klintonove slao na milione dolara terorističkim grupama na Bliskom istoku.

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.