PropellerAds

уторак, 19. јануар 2016.

TRAMP: Đukanović je deo međunarodne mafije koja trguje drogom i oružjem

Zašto je Obama počeo prijateljstvo sa tako marginalnom političkom figurom kao Đukanović, ličnosti koja je duboko uključena u aktivnosti kao što je šverc i međunardnu mafijašku organizaciju, koja organizuje trgovinu narkotika i oružja, izjavio je Tramp
Izborna trka u SAD polako se zahuktava. Na početku shvatan kao apsolutni autsajder, Donald Tramp se polako pozicionira kao izvesni predsjednički kandidat Republikanske stranke.
U svom novom promotivnom filmu Donald Tramp kritikuje Obaminu spoljnu i unutrašnju politiku. Izražava se kritičan stav o urušavanju tradicionalnih vrednosti, promovisanju homoseksulizma, rastu maloletničkog nasilja, koji neretko dovodi do ubistava u školama, lakom dostupu oružju.
Uprkos udvostručenom spoljnjem dugu, rashodi za odbranu konstantno rastu, a milijarde dolara su kako se eksplicitno navodi: ‘‘nestale i dalje nestaju u Avganistanu, Iraku, Siriji i istočno evropskim zemljama.
Za domaće građane najinteresantniji deo ovog propagandnog filma predstavlja kritika širenja NATO pakta i aktivnosti njegovog generalnog sekretara: 
“Stoltenberg poziva nove zemlje iz istočne Evrope u članstvo o trošku SAD. Te zemlje nisu ni politički, ni ekonomski dovoljno jake, vojni potencijali NATO-a njihovim uvlačenjem se ne povećavaju, a troškovi njihovog učlanjenja povećaće rashode američkih građana… 
Još jedan kuriozitet vezan  je za Obaminu vladavinu. Zemlje u kojima se pojavi gospodin Stoltenberg kao po pravilu LBGT aktivisti izlaze na ulicu, što izaziva proteste i društveno nezadovoljstvo. Legalizaciju homoseksualnih brakova ne podržava nijedno civilizovano društvo i niti jedna velika religija.“.
Poseban deo Trampovog promotivnog filma govori o Balkanu i Crnoj Gori, postavljajući pitanje: 
“Uzmimo primjer Balkana, Srbija i recimo Crne Gore. Zašto Amerika hoće da instalira vojne baze u ovoj maloj turističkoj zemlji, kada već ozbiljni vojni potencijali postoje u Grčkoj, Italiji, Mađarskoj, čak i na Kosovu. Zašto je Obama počeo prijateljstvo sa tako marginalnom političkom figurom kao Đukanović, ličnosti koja je duboko uključena u aktivnosti kao što je šverc i međunardnu mafijašku organizaciju, koja organizuje trgovinu narkotika i oružja, i koji je svoju malu zemlju po tome učinio prepoznatljivom. Šta je Obama dobio od ovog prijateljstva, verovatno samo mržnju naroda Crne Gore prema SAD. Zar je malo tuge i nesreće ostalo iza Klintona i Buša?“
Imajući u vidu neočekivani uspeh Donalda Trampa u trci za za republikansku nominaciju i konstantni rast podrške američkog naroda njegovoj kandidaturi, neće biti nikakvo iznenađenje da ovaj milijarder i netipični političar na kraju trijumfuje u trci za Belu kuću.

1 коментар:

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.